ico_arrow Boek direct online

Op vakantie gaan en vliegen naar Kreta is een echte aanrader. Dit Griekse eiland is namelijk dé perfecte vakantiebestemming. U vindt hier zon, zee en strand, maar ook cultuur, natuur en rust. U kunt uw vakantie hier afwisselen met een dagje strand of een excursie. Wanneer u besluit om te vliegen naar Kreta om hier uw vakantie te vieren, dan maakt u hiermee de juiste keuze.

 

world ticket center

ico_arrowVliegtickets Kreta

Er zijn diverse aanbieders waarbij je een vliegticket naar Kreta kunt aanschaffen, zo kan je dit onder meer doen bij Schiphol Tickets, Cheaptickets, Tix, Worldticketcenter.

Cheap Tickets

strand kreta

Cheap Tickets vergelijkt alle tarieven van lijnvluchten en lowcostvluchten met elkaar. Je vindt hier al een retourticket naar Kreta voor 385 euro. Je vindt hier bijvoorbeeld aanbiedingen van Transavia waar je al voor een bedrag van 158 euro een retourtje Kreta boekt, maar ook aanbieders zoals Neckermann, Swiss, Aegean Airlines, KLM, Aeroflot en Lufthansa zijn hier vertegenwoordigd. In het hoogseizoen vind je hier vaak een directe vlucht vanaf Amsterdam, Eindhoven en Brussel. Vanaf Amsterdam vlieg je dan in drie-en-een-half uur naar Kreta. Je landt dan op het vliegveld van Heraklion of Chania. Tel daar de inchecktijd bij op en je bent vijfeneenhalf uur onderweg.

Schiphol tickets

Schiphol tickets is een van de duurste aanbieders. Een retourticket naar Kreta kost hier rond de 555, 88 euro. Dit is dan wel in het hoogseizoen. In het laagseizoen zal de prijs iets lager liggen. Bij Schipholtickets kan je een vlucht boeken vanaf Amsterdam, maar ook vanaf de luchthavens Brussel Airport en Düsseldorf. Vaak vind je op deze site enkel tickets naar Heraklion op Kreta waarbij je een of meerdere tussenstops maakt. Je bent dan dus ruim acht uur onderweg. Als je op vakantie gaat, dan is dit dus zonde van je reistijd. De tickets die op Schipholtickets worden aangeboden zijn van luchtvaartmaatschappijen als KLM, Aegean Airlines, Air Berlin, Lufthansa, Olympic en Swiss.

Tix

Een andere aanbieder van tickets naar Kreta is Tix. Hier vind je enkeltjes en retourtjes naar Heraklion en Chania. Heraklion is het grootste vliegveld van Kreta. Op Tix worden tickets aangeboden naar Kreta van bekende luchtvaartmaatschappijen als RyanAir, Vueling, Swiss, Lufthansa, KLM en Aegean Airlines. Je vindt hier al een retourticket voor 490,17 euro. Dit is dan een directe vlucht. Je kunt hier zelf kiezen vanaf welke luchthaven je wilt vertrekken. Ook kan je op deze site filteren, zo kan je de luchthaven aangeven vanaf waar je wilt vertrekken, de beenruimte in het vliegtuig en de vliegtuigmaatschappij waar je mee wilt kiezen. Hierdoor wordt er voor jou een vlucht naar Kreta gevonden die aan je zoekwensen voldoet. Je vindt hier een retourtje naar Kreta vanaf Amsterdam, Eindhoven of Rotterdam, maar ook van een luchthaven in het buitenland, zoals Düsseldorf of Brussel.

Worldticketcenter

Op Worldticketcenter vind je een retourticket naar Kreta vanaf 407,00 euro. In vergelijking met de andere aanbieders is dit dan ook de goedkoopste aanbieder. Je kunt hier een ticket vinden naar de vliegvelden Heraklion, Chania en Rhetymnon. Op Worldticketcenter kan je kiezen uit een vliegticket naar Kreta waarbij je vliegt vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel. De retourtickets die je hier vindt zijn van luchtvaartmaatschappijen die lijnvluchten of lowcostvluchten aanbieden. Zo worden er hier onder meer tickets naar Kreta aangeboden van KLM, Lufthansa, Corendon, Swiss, Neckermann en Transavia. Dit zijn dan directe vluchten of vluchten met een of zelfs meerdere tussenstops.

Partners

preciouslocations.nl